Retreat Priroda & društvo 14./16.6.2024.

Spremni za holistički vikend u srcu zelenog Zagorja?

Pridružite nam se na novom inspirativnom holističkom retreatu Priroda & društvo🌳 od 14.-16.06.2024. na zelenom polju hrvatskog Zagorja.

Povežite se s rascvjetalom prirodom, vlastitom kreativnošću i sobom samima uz transformacijski program  selektiranih procesa. Prepoznajmo potrebu povezivanja i važnost prirode koja nam daje – život, hranu, radost, zdravlje, inspiraciju, kreativnost,…

Svjesnost bivanja u trenutku i povratak istinskim vrijednostima istovremeno su i luksuz i esencijalna potreba. U ovoj priči dopustiti ćemo si bivanje i uživanje u dobrobiti, stavljajući se na (zasluženo) prvo mjesto. 

Cilj weekend programa otvaranje je i upoznavanje sebe kroz holističko vodstvo balansom uma, duha i tijela. 

Provest ćemo opušteno druženje, naučiti puno novog o sebi, odnosu s drugima, uzrocima izazova uz najnovije alate osobnog razvoja, sistemskog pristupa i coaching tehnika.

Zaposlit ćemo ruke, otvoriti srca za davanje i primanje, promijeniti perspektivu, pogledati uzroke blokada i još puno toga.

Program počinje u petak 14.6 u 17h i završava u nedjelju 16.6. oko 16.00 sati. Uključuje smještaj u dvokrevetnim sobama Iris Croatica luxury apartments, uslugu punog pansiona, osvježenja u pauzama, saunu, grijani bazen, sve materijale i poneko iznenađenje koje zahtijeva vaše povjerenje. 

Prijevoz (udaljenost 50 km od Zagreba) nije uključen u cijenu programa (mogućnost prethodnog povezivanja radi zajedničkog putovanja). Prikladno za sve 18+

Za učesnike (oba spola) osigurano je puno aha momenata, pozitivne energije i novih povezivanja kroz životne teme. 

Na vama je prepustiti se s povjerenjem, spakirati omiljenu cozy odjeću, udobne tenisice, uzeti svoju fotografiju i neki predmet koji volite, omiljenu dekicu i dopustiti zasluženo uživanje. 

Jer samo kada smo ok sa sobom, ok smo sa svim i svima oko nas.

Program je dio transformacijskog autorskog programa #myMoment i namijenjen je svima koji žele uživati, napuniti baterije, centrirati se prije ljetnih vrućina i BITI (prihvatiti) ono što jesu.

Broj mjesta je ograničen, a dodatne informacije i rezervacije: sonja@1moment.hr 

Dobrodošli u svoj moment promjene,

Sonja

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.