Sistemske konstelacije 21.3.

Ušli smo u mjesec proljeća🌷buđenja prirode, novih potreba, dužih dana uz više sunca i svjetlosti, drugačije energije…

Kao mala obožavala sam Pipi Dugu Čarapu, njenu zaigranost, neposlušnost, hrabrost, kreativnost, autentičnost, .. Iako je izmišljen lik ima puno sličnosti s nama samima i mnogim “likovima” u našim glavama koje često zamišljamo, a koji realno uopće nisu takvi. Otvorimo se svemu drugačijem i novom što možemo izčarobirati uz njenu izjavu:

Nikad to još nisam napravila, zato mislim da mogu!

Vjerujem da se i sami možete pronaći u ovoj rečenici, jer dodala bih, nemoguće je samo sve ono što se još nije dogodilo🤍.
U energiji lakoće pozivam vas na grupne radionice uz svjesnost važnosti osobnog rasta, opraštanja, ravnoteže, otvorenosti, prihvaćanja i veličanstvenosti metode sistemskih konstelacija 14. i 21.3.2024. u 17.00 sati.
Svjedočit ćemo novim ciklusima spajanja naizgled nespojivog, pronalazeći u tuđim temama i pričama vlastite dijelove, prolazeći iskustva koja nas snaže, podržavaju i iscjeljuju.
Nikada ne mogu dovoljno naglasiti koliko je važno podržavati druge, jer tako dajemo podršku nama samima ♥️.

Zbog ograničenog broja sudionika, rezervirate svoje mjesto na 1moment.hr@gmail.com

Po prijavi dobit ćete sve daljnje informacije, a na isti mail možete se i prijaviti kako biste primali obavijesti o novim terminima radionica.

Ukoliko želite postaviti vlastiti rad online/uživo, individualno ili u grupi, prijave su trajno otvorene.

Dobrodošli u kreaciju svog momenta promjene 🦋,  jer…

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Love,

S.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.