Zavirimo ispod tepiha – zajedno

Zagrebački park Maksimir i ove godine, 18. lipnja postaje mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja Sensa wellbeing dan, vitalnosti i ljepote na otvorenome u organizaciji Sensa magazina.

Dobrodošli na radionicu Zavirimo ispod tepiha 💮, zajedno…’

Svi s vremena na vrijeme imamo potrebu nešto staviti, sakriti, gurnuti od sebe, u sebe “ispod tepiha”. Ponekad se radi o odnosu, konfliktu, emociji, mislima… 

I to je potpuno u redu jer sve nam dolazi u pravo vrijeme. No, što se događa s nama i u nama kada to nešto ispod tepiha ostaje tamo predugo? Kako si dopustiti pogledati, riješiti, napraviti drugačije izbore? Što trebamo za sebe od sebe?

Na ova i neka slična pitanja iz polja mogućnosti potražit ćemo individualne odgovore uz 1moment.hr kako bismo bili što više u miru sa sobom i svima oko nas: u umu, tijelu i emocijama. 

Kreirat ćemo i istraživati (se) na novoj iskustvenoj radionici 18. lipnja uz kreativne alate osobnog razvoja na putu prema svjesnosti i dobrobiti.

Radionica će se održati od 15.15 do 16. 45 h na livadi Lipovo sjedište🌳. 

Više informacija o programu i prošlogodišnjem druženju.

Dobrodošli 💚

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.