Kako si? Gdje si? Što biraš?

Prečesto ostajemo u situacijama, odnosima, poslovima koji nas ne vesele i guše.
A znate li kako sa svakim problemom dolazi i njegovo rješenje?
Vjerujete li u to?

Što možemo promijeniti za vlastitu dobrobit, te kako izaći iz zone neUgode doznajte na interaktivnoj radionici sa elementima sistemskih konstelacija gdje ćemo u par jednostavnih koraka proći iskustva sa fokusom na konkretne izazove.

Spremni za put od problema do rješenja?

Sistemske konstelacije predstavljaju tehniku osobnog razvoja koja donosi duboke uvide u konkretne životne izazove i moguća rješenja.
Drugačije slike, perspektive i odnose obiteljskih ili poslovnih sistema, izvorno je osmislio njemački filozof i psihoterapeut Bert Hellinger.
Metoda predstavlja noviji pristup terapiji koji nije lako opisati riječima, a tek iskustveni doživljaj može omogućiti pravo razumijevanje.
Koristi se u osobnom radu, pedagogiji, poslovnom savjetovanju, coachingu, individualno ili grupno, gdje kroz procese uvida i perpektiva, spoznajemo nove mogućnosti izbora i vlastitog djelovanja.

Isprobali ste ovu nevjerovatnu tehniku osobnog razvoja?

Ukoliko niste, pridružite nam se na Sensa Wellbeing danu u zelenom Maksimiru.

A ovdje pogledajte kako nam je lijepo bilo.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.