Radionica konstelacija My Moment

Još uvijek smo u zimskom snu.

Iako ne svi. Poneki hrabro traže, istražuju, pronalaze nove puteve, izbore, prečice,…

Kako bismo spremiji dočekali novi ciklus, Novu 2023., nove izbore srca ♥️,… poboljšali odnose, pronašli mir u vrijeme nemira, važno je krenuti. Polako. Malim korakom, no krenuti.

Na kraju još jedne kalendarske godine u vrijeme inventura ostvarenih ciljeva, slobodna sam podijeliti s vama ovogodišnje teme konstelacijskih radova. Najviše od svega tražili smo mir, u sebi i oko sebe.

Na tom tragu, pozivam vas na još jednu grupnu radionicu uz svjesnost o važnosti opraštanja, ravnoteže, prihvaćanja i veličanstvenosti metode sistemskih konstelacija 15.12.2022. u Merkur Lifestyle Hrvatska u 17.30 sati⛳️.
Divno je svjedočiti svemu što nas spaja, tuđim temama u kojima prepoznajemo svoje priče, iskustva koja nas mijenjaju i uz koja rastemo u zahvalnosti.
Podržavajući druge, doslovno dajemo sebi ♥️.
A ako znamo da je ljubav sila koja pokreće sve, uključujući i naš život, treba li išta nadodati?

Sudjelovanje u ulozi reprezentanta uz prethodnu prijavu BESPLATNO je.

Zbog ograničenog broja sudionika i iznimnog interesa, molim rezervirate mjesto na 1moment.hr@gmail.com. Na isti mail možete se i prijaviti kako biste dobivali informacije o novim radionicama.

Ukoliko želite postaviti vlastiti rad online/uživo, individualno ili u grupi, prijave su trajno otvorene.

Dobrodošli u kreaciju svog momenta promjene🦋

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.