Radionica konstelacija 13. i 20.7.

Dobrodošli na radionice konstelacija u srpnju 2023.

Vjerujem kako će mnogi u nadolazećim sunčanim tjednima lica okrenuti prema suncu☀️ kako ne bi vidjeli sjenke. A opet, sjenke nas prate metaforički i stvarno, ma koliko ih ignorirali i okretali glavu.

Ljeto je pravo vrijeme za dublje zarone u vlastite dubine kada imamo više vremena dotaknuti neka životno važna pitanja kojima se “ne stignemo” baviti tijekom godine.

Baš zato kao izvrstan uvod u sezonu opuštanja, pozivam Vas u energiji podrške 💙 na radionicu uz svjesnost važnosti rada na sebi, opraštanja, otkrivanja novih perspektiva, ravnoteže i prihvaćanja uz sistemske konstelacije  13. i 20.7. u predivnom prostoru Merkur Lifestyle Hrvatska u 17.00 sati.

Svjedočit ćemo spajanju nespojivog, razdvajanju pomiješanog, pronalazeći u osobnim i poslovnim temama drugih vlastite dijelove, uz iskustva koja snaže, podržavaju i iscjeljuju u zahvalnosti.

Podržavajući druge, dajemo podršku nama samima.

Rezervirate svoje mjesto na vrijeme prijavom: 1moment.hr@gmail.com. 

Na isti mail možete se i prijaviti kako biste primali informacije o novim radionicama.

Ukoliko želite postaviti vlastiti rad online/uživo, individualno ili u grupi, prijave su trajno otvorene ⭐️.

Dobrodošli u svoj moment promjene

🦋

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.