Radionaca odnosa s autoritetima

Na blagdan Sv. Josipa, 19.3.2023. grupa MyMoment obilježava svoj 3. rođendan 🎂 .

Znajući koliko nas prve godine života zauvijek obilježe, kao i osobe koje u tom formativnom dijelu utječu na nas, rodila se ideja o radionici uz drugačiji pristup i rješenja izazova s autoritetima.

Figura autoriteta provlači se kroz sve odnose u životu, te je zato važno spoznati što i kako možemo poboljšati i iscijeliti kako bismo se oslobodili često prisutnih emocija krivnje, straha, srama i izašli iz uloga žrtve, bespomoćnosti i prosuđivanja.

Na radionici ćemo uz elemente sistemskog rada, vođenim procesom dobiti nove perspektive i alate za praktičnu primjenu u privatnom i poslovnom okruženju.

Osvijestit ćemo tko su i kakvi su bili naši autoriteti kojima (pre)često dajemo mitska svojstva i koja je njihova uloga u sadašnjem trenutku.

Koliko su bili podržavajući ili manipulativni, osuđujući, što su nam ostavili u naslijeđe i kako to naslijeđe iskoristiti na našu najveću dobrobit?

Pridružite nam se uz svjesnost važnosti osobnog rasta, opraštanja, ravnoteže i prihvaćanja na početku kalendarskog proljeća 🍀u utorak 21. ožujka 2023. u prostoru Merkur Lifestyle Hrvatska od 17.30 – 20.00 sati.

Cijena radionice: 50,00€ + PDV

Prijave i dodatne informacje: sonja@1moment.hr.

Preporučamo udobnu odjeću, šlapice ili čarapice kako bi nam bilo što ugodnije u radu.

Broj mjesta je ograničen, a prijave se zaprimaju redoslijedom do popunjenja kapaciteta.

Dobrodošli u kreaciju svog moment promjene🦋,

Sonja

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.