My Vision Board

Vizija je umijeće kojim vidimo i ono nevidljivo, a najbolja vizija je uvid💫.

Datum radionice, 29.12.2022. poklapa se s početkom novog ciklusa retrogradnog Merkura koji predstavlja inteligenciju i pamet. S vremena na vrijeme dobro je okrenuti intelekt prema unutrašnjosti kako bismo jasnije vidjeli vlastite percepcije.

Kako je sve sa svim povezano, planet Merkur vlada našom komunikacijom, zaslužan za mnogobrojne zablude i manipulacije, depresiju u kojoj se iskrivljuje stvarnost i nepoznato nesvjesno. On kao dijete spaja naš muški i ženski princip, otvarajući nas promjena.

Osobni razvoj predstavlja izazove komunikacije s nama samima i drugima kroz odnose – privatne ili poslovne.

U 2023. planet Merkur bit će retrogradan čak četiri puta u vatrenim znakovima, a period prijelaza dodatno potiče ograničenja ispitujući granice dok tražimo put i prečice do naših želja.

Kroz uvide tražimo najlakši način djelovanja u svakodnevnici izazova fokusirani na ciljeve s minimalnim naporom.

Ova radionica kreira konkretne, opipljive prikaze budućnosti i individualne ciljeve kroz kolaž. 

Kada maštamo o ciljevima, pred sobom imamo različite slike, emocije i svrhu zašto nam je nešto važno ♥️. Svatko za sebe ima svoj osobni, profesionalni ili duhovni cilj.

Kroz kreirani kolaž slika, tekstova, fotografija, citata i ilustracija prema uputama i pravilima, naša podsvijest zna što su slijedeći potezi i konkretne akcije potrebne za ostvarenje.

Dopustite si 3 sata uživanja 😃 samo za sebe i kreiranje vizije budućnosti.

Opustit ćemo se i razmaziti zadnjeg četvrtaka 2022., 29.12. od 17.00-20.00 sati u ekskluzivnom prostoru Merkur Lifestyle.

Cijena 3 satne radionice: 390,00 kn (51,00€) + PDV

Prijave i rezervacije sonja@1moment.hr.

Preporučamo udobnu odjeću i debele čarapice kako bi nam bilo što ugodnije i opuštenije.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen.

P.S. iako su svi materijali osigurani, ukoliko postoji nešto specifično što želite uz svoju fotografiju pozicionirati na mapu želja, slobodno donesite! 

Dobrodošli u svoj moment,

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.