My Vision Board⭐️dodatni termin 4.1.2024.💫

Neka ljepota onog što volimo bude ono što radimo.

Uvijek je pravi trenutak za pauzu, pomak prema neistraženom blagu unutarnjih ljepota i potencijala, kreativnosti, inspiraciji, mašti vlastitih percepcija.

A kada se to sve poklopi s blagdanskim periodom, radost je tu!

Koliko god živjeli dobar život, uvijek postoji potreba ispunjenja onog nečeg što još uvijek želimo, što nedostaje, izaziva sjaj u oku, treptaj srca, leptiriće u trbuhu, budi dijete u nama.

Različitim tehnikama i alatima osobnog razvoja, prema vlastitim sklonostima, upoznajemo se sa sobom, prepoznavajući u drugima vlastite priče. Tragamo za čarobnim formulama lakoće u svakodnevnici izazova fokusirani na postavljene osobne i poslovne ciljeve. Ponekad s više, ponekad s manje uspjeha, no krećemo se. Što je dobro. Zapravo izvrsno.

Dok maštamo o budućnosti, pred očima imamo različite slike, emocije i svrhu zašto nam je nešto važno ♥️. Svatko za sebe ima osobni, profesionalni ili duhovni cilj.

Ova radionica kreira konkretne slike budućnosti i individualne namjere stopljene u bogatstvo kolaža. 

Kroz slike, tekstove, fotografije, citate i ilustracije prema vođenim uputama, naša podsvijest pretvara želje u konkretne akcije potrebne za ostvarenje. A svi imamo potrebu za … igranjem i srećom.

Dopustite si 3 sata uživanja, igranja, opuštanja samo za sebe.

Nakon prosinačke radionice, na Vaš nagovor, opustit ćemo se i razmaziti prvog četvrtka u siječnju mjesecu 2024., od 17.00 – 20.00 sati u opuštajućoj oazi Merkur Lifestyle.

Cijena 3 satne radionice: 55 € + PDV

Prijave: sonja@1moment.hr.

Preporučam udobnu odjeću i čarapice.

P.S. iako su svi materijali osigurani, ukoliko želite nešto specifično i vama važno uz svoju fotografiju pozicionirati na mapi, slobodno donesite! Svi koji su prethodno kreirali svoje mape, ukoliko žele mogu podijeliti osobna iskustva na dobrobit svih!

Dobrodošli u svoj moment,

Love♥️,

S.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.