My Moment program osobnog razvoja

Dolaskom jeseni 🍂 odlučili ste više posvetiti se sebi, dopustiti nove perspektive i istražiti područja života koja biste željeli poboljšati? Dobrodošli na pravo mjesto – u svoj moment.

Već treću jesen za redom, program My Moment pruža podršku zaljubljenicima u nova iskustva, rast, kreativnost, konkretne alate i najnovije metode osobnog razvoja na putu samospoznaje.

Pravo toplo utočište pozitivnih promjena kreirano temeljem osobnog puta, dostupno je kroz trotjedni program podrške ciklusom radionica od 5. – 26.10. 2022. srijedom od 17.00 – 21.00 sati.

Družimo se istražujući, učeći i promatrajući sve elemente osobne dobrobiti – fizičke, mentalne, emocionalne i društvene, koji utječu na nas kroz iscjeljenje, obnavljanje i lakoću pristupa koji je prilagođen i holistički individualan.

Polaznice prethodnih ciklusa svjedoče neočekivanim životnim preokretima, promjenama i energiji podrške grupe u kojoj svi od svih uče i primaju dajući ono najbolje od sebe.

Program je namijenjen svima otvorenim za otkrivanje i poboljšanje odnosa sa sobom, jer tek kada smo u miru sa sobom možemo biti u miru sa svim izvanjskim okolnostima.

Tuđi savjeti ma koliko životni i dobronamjerno mudri bili, ipak ostaju – tuđi.  Istinski povratak sebi možemo iskusiti samo kada smo otvoreni, kroz namjeru i želju za promjenom. Poticaj na korak promjene različita su životna iskušenja – obiteljski izazovi (razvodi, nove veze), preokreti u karijeri, bolesti… nakon kojih ništa nije isto. Mi nismo isti.  

Pravo je pitanje moramo li se “izgubiti” kako bismo se “pronašli”? 

Većina često odustane od promjene nemajući dovoljno vjere i strpljenja, tražeći instant rješenja kojih nema. Svatko je jedinstven u potrazi za individualnom formulom sreće i uspjeha, mijenjajući sebe mijenja i svijet oko sebe. Svjesni kako je uvijek sve naš izbor. Sada. Ovdje. Uvijek. 

Prijavite se za novi ciklus programa.

Dobrodošli,

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.