My Moment program osobnog razvoja 1.2024.

Spremni za nove perspektive u 2024.?

Kažu kako pomicanje planina započinje pomicanjem malih kamenčića.

Tako je i s nama ljudima. Svaka velika promjena počinje malim korakom. Upoznavanjem sebe. Emocija. Razumijevanjem. Poboljšanjem odnosa. Ostvarenjem ciljeva.

A kada se početak želje za osobnim rastom, poklopi s početkom nove kalendarske godine, sve je lakše i podržanije. U periodu zime prirodno smo više okrenuti sebi, unutrašnjosti, traženju odgovora na važna životna pitanja, introspekciji u vrijeme kada nam i priroda spontano pruža podršku kroz smanjenje svijetla narednih mjeseci.

Već 5. godinu za redom, autorski program My Moment otvara vrata zaljubljenicima u osobni rast, kreativnost, konkretne alate i najnovije metode coachinga na putu samospoznaje.

U toplom i mirisnom utočištu opuštajuće oaze u centru grada, otvaramo se pozitivnim promjenama. Družimo se istražujući, učeći i promatrajući elemente osobne dobrobiti – fizičke, mentalne, emocionalne i društvene, koji utječu na nas kroz iscjeljenje, obnavljanje i lakoću holističkog pristupa.

Program kreiran temeljem osobnog puta (dugog više od 2 desetljeća), dostupan je kroz 3 povezna modula radionica 18.1., 25.1. i 8.2.2024., četvrtkom od 16.00 – 20.00 sati

My Moment predstavlja ekskluzivno iskustvo osnaživnja i promjene koja s lakoćom otključava osobne potencijale i nadilazi samonametnuta ograničenja.

Ovo je prilika i mogućnost koju možete prepoznati, jer uvijek je pravo vrijeme priznati ograničenja, slabosti i nesavršenosti, učiti iz njih, prihvatiti i krenuti naprijed s lakoćom.

Zašto biste trebali dopustiti si svoj moment?

  • trebate vrijeme posvećeno samo vama
  • pronalazite praktičnu podršku kakvu zaslužujete
  • dopustite unutrašnji mir dok su svi ostali zauzeti svojim životima
  • ostvarite osobne ciljeve i snove
  • iskusite kvalitetnije odnose s drugima i samima sobom
  • holistička podrška emocijama i svakodnevnim izazovima

Većina odustaje od promjene nemajući dovoljno vjere i strpljenja, tražeći instant rješenja kojih nema. Svatko je jedinstven u potrazi za svojom formulom sreće i uspjeha, mijenjajući sebe mijenja i svijet oko sebe.

Zapitajte se što ste spremni (želite) otpustiti? Čemu ste spremni otvoriti se? Što ste spremni dopustiti?

Uvijek postoji pitanje ŠTO AKO ⁉️ na kojeg odgovor spoznamo kasnije.

Što ako se stvari promjene? A što ako ostanu iste?

Program kombinira najbolje prakse sistemskog pristupa, coachinga, kreativnih alata i holističke podrške. Prihvaćanjem promjena otključavamo transformacijsku moć, dok nas otpor drži zarobljene u stagnirajućim obrascima koji utječu na dobrobit.

Promjena može biti lagana, a proces podrške nešto što isčekujete s radošću. Igrat ćemo se, raditi, rasti, dijeliti znanja, aha momente, otključavati blokade, uživati u životu.

Za koga?

Program je namijenjen svima otvorenim za otkrivanje i poboljšanje odnosa sa sobom, jer tek kada smo u miru sa sobom možemo biti u miru sa  izvanjskim. Tuđi savjeti ma koliko životni i dobronamjerno mudri bili, ipak ostaju – tuđi. Istinski povratak sebi možemo iskusiti samo kada smo otvoreni, kroz namjeru i želju za promjenom. Poticaj na korak promjene različita su životna iskušenja – izazovi (razvodi, nove veze), preokreti u karijeri, bolesti… nakon kojih ništa nije isto. Mi nismo isti.  

Kako?

Uživo kroz 3 modula:

1.modul 18.1.2024. SELFCARE – baza, gdje sam, odnosi, cilj

2.modul 25.1.2024. EMOTION – podrška, prihvaćanje i fleksibilnost

3.modul 8.2.2024. INTEGRACIJA – granice, prioriteti, nova perspektiva i certifikacija

Što dobivate?

  • konkretne uvide i smjernice za trenutne izazove
  • samopouzdanje potrebno za korak u novo
  • drugačiju perspektivu izazova kroz sistemski pristup i podršku
  • svjesnost o povezanosti 

Polaznici prethodnih ciklusa svjedoče neočekivanim životnim preokretima, promjenama i energiji podrške kada svi od svih uče i primaju ono najbolje od sebe za sebe i druge. Zahvaljujem na dosadašnjoj podršci, prepoznavanju i povjerenju, a svima koji još nisu iskusili snagu programa, otvaramo mogućnost iskustva i praktične primjene.

Dostupna su ograničena mjesta kako bi svatko dobio maksimum uz indvidualni pristup.

Prijavite se za novi ciklus i ostvarite popust za rane prijave do 30.12.2023. sonja@1moment.hr

Prijave su otvorene do popunjavanja mjesta (max 12 polaznika).

Slažete li se kako je od svih odnosa u životu, najvažniji odnos s nama samima? 

Izbor je uvijek naš.

Dobrodošli u svoj moment,

Love ♥️,

Sonja

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.