Kreativna radionica Što biram u 2024.💫?

Nije gotovo – dok nije gotovo.

⭐️Kažu ako tražimo – bit će nam dano. Tako i bi. Otvoren je novi termin radionice inventure.

Koliko je 2023. ispunila vaša očekivanja?

Po čemu ćete ju pamtiti?

Koliko ste zadovoljni vlastitim uspjesima? 

Jesmo li sretniji, jesmo li pametniji?

Vjerujem da volite ovo doba godine: emocije, dijeljenja, druženja, razmjene, inventure, radosne rituale… kojima smo se veselili kao djeca.

Sve u nama i oko nas u stalnoj je promjeni, voljeli mi to i prihvaćali ili ne. Svaki završetak jedan je novi, drugačiji početak. Blagoslov je kada imamo podršku u izazovima života. 

Zato ćemo ove godine u najhladnijem i najtamnijem dijelu godine, upaliti svijetlo jedni drugima na putu, jer ne snalaze se svi podjednako u tami. 

Svakodnevnica rokova, moranja, očekivanja, obveza,.. (pre)često ostavlja premalo vremena za sebe, igru, radost, snove, vizije, izbore srca♥️.

A bez vizije, putokaza i radosti izazovno je rasti i kretati se, zar ne?

Započnimo Novu povezani sa sobom i namjerama, uz prečice podrške trenutnih izazova odnosa, karijere, financija, zdravlja,.. Dopustite si trenutak mira za sebe.

Zajedno ćemo osvijetliti želje srca, svjesno i sigurno krenuti vlastitim vrhuncima uz povjerenje u proces i holističku podršku. 

Jer sve je uvijek naš izbor. I kada mislimo da možemo i kada mislimo da ne možemo – u pravu smo.

U veselom blagdanskom ugođaju družit ćemo se i rasti 28.12.2023. od 17.00 – 20.00 sati uz nova poznanstva, samorefleksiju, posvećeni osobnoj dobrobiti. Očekujem vas u predivnoj opuštajućoj oazi Merkur Lifestyle-a, uz poklone🎁, degustacije, zajedništvo i zahvalnost na svemu što imamo.

Darujte sebe, obitelj, prijatelje i poslovne partnere drugačijim poklonom ovih blagdana. 

Jer na kraju svega, uvijek pamtimo momente koje smo doživjeli.

Zbog ograničenog broja sudionika, osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ponudu, rezervacije i dodatne informacije zatražite na: sonja@1moment.hr  

Dobrodošli u svoj moment kreativnosti, inspiracije i Novu 2024.

Love 💜,

S.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.