Što biraš 2023.? kreativna blagdanska radionica

Bližimo se lagano ispraćaju 2022.

Po čemu ćete pamtiti godinu na odlasku?

Koliko ste zadovoljni vlastitim izborima? 

A postignućima?

Kraj godine vrijeme je okupljanja, inventura, planiranja, radosnih rituala kojima smo se veselili kao djeca, slavlja i privilegije života.

Iako smo naučili kako je svaki završetak novi početak, ponekad je izazovno prolaziti ga sam. U najhladnijem i najtamnijem dijelu godine, budimo svijetlo jedni drugima, jer ne snalaze se svi jednako u tami. Životna svakodnevnica rokova, moranja, očekivanja, obveza, često nam ne ostavlja dovoljno vremena za sebe, snove, vizije, izbore srca♥️.

A bez vizije, fokusa, putokaza i radosti izazovno je rasti i kretati se.

Preskočimo prazne odluke i započnimo Novu povezani sa sobom, uz prečice podrške neovisno nosi li trenutni izazov ime partnerskog odnosa, karijere, financija, zdravlja ili jednostavno zaslužujete trenutke za sebe.

Što želite u Novoj 2023.?

I kako to lakše ostvariti?

Za početak važno je odlučiti i krenuti.

Dopustite si osvijetliti želje, pronaći mir i sigurno krenuti prema vlastitim vrhuncima uz povjerenje u proces i holističku podršku. 

Odvojite vrijeme za sebe. Stavite se na prvo mjesto.  Jer sve je uvijek naš izbor.

Sretni smo što vas možemo pozvati da zastanete na trenutak i kreirate s nama veselo predblagdansko druženje uz samorefleksiju, svjesnost izbora, novih poznanstava u vremenu posvećenom vašoj dobrobiti.

Dobrodošli na kreativnu radionicu za nadolazeću 2023.

Darujte sebe, prijatelje i poslovne partnere malo drugačijim poklonom ovih blagdana. 

Svi pričaju o dobrobiti – mi ju živimo.

Opustit ćemo se i razmaziti u ekskluzivnom prostoru Merkur Lifestyle-a, uz bogatu tombolu i poklone partnera,  degustacije, uživanje u zajedništvu i zahvalnosti.

Zbog ograničenog broja sudionika, osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ponudu i sve dodatne informacije zatražite na: sonja@1moment.hr  

💕Zahvaljujemo partnerima i klijentima koji podržavaju ovu priču, a ukoliko želite i Vi doprinijeti ovom događaju, slobodni ste javiti se.

Dobrodošli u svoj moment…

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.