Program osobnog razvoja

Možemo li siječanj i početak novog kalendarskog ciklusa započeti bolje od izbora svojih momenata?

Dopustiti si nove perspektive, rast uz istraživanje onih područja života koja žude za poboljšanjem i promjenom?

Dobrodošli u svoj moment.

Iza nas je uskoro vrijeme partija, blagdana, vraćanja u svakodnevnicu koja nam se često čini siva, tužna, dosadna,… Mnogima slijedi osviještavanje kako nitko umijesto nas samih neće riješiti izazove, neće doći princ na bijelom konju🦄 kako su nas učili dok smo bili mali. Bajke postoje ukoliko ih sami kreiramo.

A kako bismo kreaciju živjeli, moramo ju stvoriti.

Upravo je period zime, najhladnijeg i najtamnijeg dijela godine, idealno vrijeme kada možemo biti jedni drugima podrška i svijetlo, jer ne snalaze se svi jednako uspješno u tami.

Naučili smo kako je svaki završetak novi početak, ipak ponekad je izazovno prolaziti ga sam. 

Životna svakodnevnica rokova, moranja, očekivanja, obveza, često nam ne ostavlja dovoljno vremena za sebe, snove, vizije, izbore srca. A bez vizije, fokusa, putokaza i radosti izazovno je rasti i kretati se.

Dopustite si osvijetliti želje, promijeniti sve ono čemu je istekao rok trajanja, pospremiti tamne dijelove kako biste dopustili ulazak novih mogućnosti, odnosa, osoba.

Svi koji malo više plove u zvijezdama, kažu kako je 2023. godina prijelaza i iscjeljenja. Obzirom da će planet Merkur biti čak 4 puta retrogradan, bit će važno zaustaviti se i usporiti na vrijeme.

Jer, najbolje stvari dolaze iz mira.

Možete li izabrati svoj Moment podrške za nova iskustva, rast, kreativnost, konkretne alate i najnovije metode osobnog razvoja na putu samospoznaje?

Vaše toplo utočište pozitivnih promjena kreirano temeljem osobnog puta, dostupno je kroz trotjedni program podrške ciklusom od 3 modula – 12.siječnja do 26.1.2023., četvrtkom od 16.30-20.30 h.

Družit ćemo se istražujući, učeći i promatrajući elemente osobne dobrobiti – fizičke, mentalne, emocionalne i društvene, koji utječu na nas kroz iscjeljenje, obnavljanje i lakoću pristupa koji je prilagođen i holistički individualan.

Polaznice prethodnih ciklusa svjedoče neočekivanim životnim preokretima, promjenama i energiji podrške grupe u kojoj svi od svih uče i primaju dajući ono najbolje od sebe.

Program je namijenjen svima otvorenim za otkrivanje i poboljšanje odnosa sa sobom, jer tek kada smo u miru sa sobom možemo biti u miru sa svim izvanjskim okolnostima.

Tuđi savjeti ma koliko životni i dobronamjerno mudri bili, ipak ostaju – tuđi. 

Istinski povratak sebi možemo iskusiti samo kada smo otvoreni, kroz namjeru i želju za promjenom. Poticaj na korak promjene različita su životna iskušenja – obiteljski izazovi (razvodi, nove veze), preokreti u karijeri, bolesti… nakon kojih ništa nije isto. Mi nismo isti.  

Pravo je pitanje moramo li se “izgubiti” kako bismo se “pronašli”? 

Većina često odustane od promjene nemajući dovoljno vjere i strpljenja, tražeći instant rješenja kojih nema. Svatko je jedinstven u potrazi za individualnom formulom sreće i uspjeha, mijenjajući sebe mijenja i svijet oko sebe. Svjesni kako je uvijek sve naš izbor. Sada. Ovdje. Uvijek. 

KADA? 12., 19. i 26.1.2023. četvrtkom od 16.30 – 20.30 h

GDJE? centar Zagreb

ZAŠTO? jer vi birate

Sve informacije i upiti po prijavi.

Prijavite se jer broj mjesta je ograničen🍀

Dobrodošli,

S. 🦋

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.