Sistemske konstelacije my Moment kolovoz

Kraj ljeta donosi promjenu u ritmu života, kao i podsjetnik kako možemo svakodnevnicu ispuniti radošću i smislom. Promjene u prirodi podsjećaju nas na cikličnost života i potrebu kontinuiranog rada u/na sebi🍀.

Neka ovo bablje ljeto ☀️ i nadolazeća jesen 🍂 budu predivni u svojoj promjeni boja, emocija i evolucije nas samih dok samo mijena stalna jest.
A ono što i kako jest – uvijek se pokaže u sistemskom radu.
Kada je vrijeme za rast🔝.
Kada smo spremni✔️.
Dobrodošli na novu radionicu u energiji podrške🌻 uz svjesnost važnosti rada na sebi, opraštanja, otkrivanja novih perspektiva, ravnoteže i prihvaćanja uz sistemski pristup 22. i 29.8. od 17.00 sati.
Svjedočit ćemo spajanju nespojivog, razdvajanju pomiješanog, pronalazeći u osobnim i poslovnim temama drugih vlastite dijelove 🧩, uz iskustva koja snaže, podržavaju i iscjeljuju u zahvalnosti. Promjena uvijek kreće od nas samih.
Rezervirate svoje mjesto za osobnu temu ili sudjelujte u ulozi reperezentanta prijavom: 1moment.hr@gmail.com.
Na isti mail možete se i prijaviti kako biste primali informacije o novim radionicama ili se priključiti WhatsApp grupi👍..
Ukoliko želite postaviti vlastiti rad online/uživo, individualno ili u grupi, prijave su trajno otvorene 🍀.

Dobrodošli u svoj moment promjene,

Sonja🌱

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.