Radionica konstelacija listopad 2023.

Dobrodošli na jedinu listopadsku grupnu radionicu konstelacija, 5. 10. u prostoru Merkur Lifestyle Hrvatska u 17.00 sati.

Ulazimo u novi ciklus okretanja prema sebi, pitanja i traženje odgovora, pokretu prema unutra, introspekciji u vrijeme kada priroda 🍂daje podršku kroz smanjenje svijetla narednih mjeseci. Osim vidljivih promjena, kako kaže mali Princ, ono najvažnije očima je nevidljivo, no energetski prepoznajemo da je tu.

Osobni razvoj svatko doživljava na svoj način.

Ponekad kao šetnju prirodom, odlazak u nepoznato, učenje novih vještina, coaching proces,… Što god bio vaš izbor, on je uvijek najbolji jer se događa kada smo spremni za rast. Ukoliko smo povezani sa sobom, biramo za sebe ono što je podržavajuće.

Nasuprot tome, izazovi i učenja dolaze nam kroz privatne i poslovne odnose. Svi poznajemo nekog tko (naizgled) ima sve (stan, zdravlje, novce,…), a nema partnerski odnos, niti ga može kvalitetno ostvariti. Netko drugi nema (materijalno) puno, no sretan je i ostvaren sam kroz sebe. Prečesto se fokusiramo na ono što nemamo, bez dovoljno zahvalnosti 🤍na obilju u kojem živimo.

Ljubav kao najjaču snagu svemira ne možemo kupiti novcem kao ni zdravlje ili vrijeme. Ona ♥️ ima svoje zakonitosti i preduvjete koje slijedi kako bi došla. Ili ne. Pojavljuje se kroz odnose, roditeljsku ljubav, ljubav prema životu, drugim bićima, prirodi,… Naše je dopustiti ju ili ne, sukladno uvjerenjima, djelima i svjesnosti. Prečesto nismo svjesni važnosti prihvaćanja svih životnih okolnosti primarnog sistema – obitelji. Sve dok to ne osvijestimo i prihvatimo upravo takvo kako je, izazovno je živjeti sreću, dobrobit, uspjeh i zdravlje. Većina bolesti, psihičkih i fizičkih, poremećaji prehrane, depresija, nedostatak životne energije, nezadovoljstvo životom itd, mogu predstavljati simptome dubljih disbalansa – neravnoteže u sistemu obitelji. Sistemski pristup kroz konstelacije omogućava pogled iz perspektive skrivene svjesnom razmišljanju i razumijevanju.

Različite situacije izgledaju nepravedno, nepovezano, kao kazna, kaotično,… A sve je smisleno, samo što u svijetu ubrzanja i instant rješenja mislimo kako nemamo vremena čekati.

Proces pronađi sebe (dok su svi ostali ionako zauzeti) treba svatko kroz podršku za mali, a VELIKI korak prema integritetu, ljubavi, zdravlju i uspjehu. Postavljanje konstelacije otkriva skrivenu zakonitost i dinamike iza različitih životnih izazova (nesreća, bolesti, razvoda,…) za koje ne pronalazimo objašnjenja. Svaki poremećaj dobrobiti možemo promatrati kroz poremećaj toka života koji “šalje poruku” koju treba vidjeti, prepoznati i razumijeti. Orijentirani smo na rješenje, uključenje, viđenje i priznavanje svega što nam pripada.

A naš je #choice što ćemo sa svim tim učiniti. Jer izbor je i ne djelovati, zar ne?

Svjedočit ćemo na radionici spajanju nespojivog, razdvajanju pomiješanog, pronalazeći u temama drugih vlastite dijelove. Promjena uvijek kreće od nas.

Rezervirate svoje mjesto za osobnu temu ili sudjelujte u ulozi reperezentanta prijavom: 1moment.hr@gmail.com

Ukoliko želite postaviti vlastiti rad online/uživo, individualno ili u grupi, prijave su trajno otvorene 🍀.

Na isti mail možete se i prijaviti kako biste primali informacije o novim radionicama. Slobodni ste proslijediti informacije svima za koje vjerujete da im mogu služiti.

Dobrodošli u svoj moment promjene,

Sonja

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.