Radionica konstelacija 16.11.2023.

Naučili smo već kako naša prošlost nikada nije tamo gdje mislimo da smo je ostavili.

Jesenski dani🍂 prirodno od nas traže smirenje, okretanje prema sebi, vlastitim izazovima i iscjeljenjima odnosa, situacija, potragom za mirom.

“Budi kao drvo. Ostani prizemljen. Poveži se sa svojim korijenima. Okreni novi list. Savij se prije nego se slomiš. Uživaj u svojoj jedinstvenoj prirodnoj ljepoti. Nastavi rasti.”

A koliko je izazovno rasti kada nemamo podržavajuće okruženje? Ili ga nismo (ili mislimo) ni imali? Kada želimo, a ne možemo, ne znamo, ne usuđujemo se?

Sve nam uvijek dolazi u životu kada smo spremni pustiti staro i prigrliti novo. Jer čovjek nije istkao tkanje života, on je samo nit u njemu🧶. Što god čini tkanju, čini sam sebi.

U životu postoji vidljiva i nevidljiva dinamika, a između njih postoji uvijek izlaz, vrata, prolaz🧧. Divno je svjedočiti svemu što nas spaja, tuđim temama u kojima prepoznajemo vlastite priče, iskustvima koja nas mijenjaju i uz koja rastemo u zahvalnosti. Podržavajući druge, doslovno dajemo sebi podršku i ♥️. A ukoliko znamo kako je ljubav sila koja pokreće sve, uključujući i naš život, treba li išta nadodati?

O važnosti opraštanja, ravnoteže, prihvaćanja, svjedočit ćemo na radionici sistemskih konstelacija 2. i 16.11. u Merkur Lifestyle Hrvatska od 17.00 sati.

Dobrodošli ste na radionicu u ulozi reprezentanta uz prethodnu prijavu 📩 na 1moment.hr@gmail.com. Zbog ograničenog broja sudionika i iznimnog interesa, molim prijavite se na vrijeme.

Ukoliko želite postaviti vlastiti rad-temu online ili uživo, individualno ili u grupi, prijave su trajno otvorene.

Dobrodošli u kreaciju svog momenta promjene🦋,

Love♥️

S.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.