Sistemske konstelacije 20.04.2022.

Metoda sistemskih konstelacija bazirana je na teoriji sistema unutar kojeg svaki dio ima svoju ulogu i mjesto.

Uskršnji blagdani idealno su vrijeme za druženja, obiteljska okupljanja ♥️ i osviještavanje zahvalnosti 🙏 za sve dobro što imamo u životu, a što često uzimamo zdravo za gotovo.
Isto tako, često su ovo i dani u kojima rastu tenzije, očekivanja, stari izazovi obiteljskih tema i odnosa koje guramo pod tepih u užurbanosti svakodnevnice🗝.

I ne, nemojte reći da se to vama nikada nije ili ne događa 😉
Ukoliko vam predstojeći blagdani ostave dovoljno vremena za propitivanje nekih odluka i izbora, možda se odlučite pogledati ih iz neke drugačije perpektive i dopustiti razriješenje vlastitih uvjerenja i blokada?

Sve je međusobno povezano, utječe na sistem, njegovu ravnotežu i teži balansu i miru. Svuda oko nas i u nama su sistemi – mali i VELIKI – naše tijelo, primarna obitelj, poslovni timovi, prijatelji, organizacije, …
Radom sa sistemom čiji smo sastavni dio putem postavljanja teme ili pitanja na koje želimo odgovore, u definiranom prostoru diskrecije, postavljamo aktualne izazove kroz rad sa osobama ili figuricama, markacijama na podu, kako bismo dobili konkretne uvide u nesporazume, sukobe i blokade.
Zahvaljujući podršci voditelja-konstelatora, posebnim tehnikama sistem se vodi prema željenom stanju ravnoteže uvažavajući sve njegove trenutne potencijale.
Procesom konstelacije osvještavamo ulogu u sistemu, vlastite svjesne ili nesvjesne izbore, usmjeravajući energiju ka rješenju.
Ovom iznimnom tehnikom za koju ne postoje potpuna objašnjenja, možemo riješiti i obraditi bilo koju životnu temu:

♥️ ODNOSI
📊 POSAO
🍀 ZDRAVLJE

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje niti iskustvo, a svaki sudionik će ulogom reprezentera dobiti iskustvo koje mu je trenutno važno za vlastiti razvoj i rast putem individualnih uvida u temama drugih osoba.

Kada? 20.04.2022. u 18 sati

Gdje? Zagreb, Vlaška ulica

Spremni ste za podršku kroz konstelacijsku rad na vlastitoj temi? Javite se sa povjerenjem!
Dobrodošli

🦋

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.