Radionica sistemskih konstelacija 27.4.22.

Metoda sistemskih konstelacija temelji se na teoriji sistema u kojem svaki dio ima svoju ulogu i mjesto.

Jedna norveška poslovica kaže kako samo onaj koji luta otvara nove putove.

Tako i osobe koje su spremne spoznati sebe dopuštaju isprobati uvijek nova iskustva života jer naša jedina zadaća je upoznati sebe kako bismo razumijeli i bili u miru sa sobom i drugima.

Sve oko nas i u nama međusobno je povezano, utječe na sistem, ravnotežu i teži prirodnoj harmoniji i balansu. Oko nas su sistemi – mali i VELIKI – naše tijelo, primarna obitelj, poslovni timovi, prijatelji, organizacije, …
Radom sa sistemima čiji smo sastavni dijelovi postavljanja tema ili pitanja na koje želimo spoznati odgovore, u definiranom prostoru diskrecije, postavljamo trenutne izazove kroz rad sa osobama ili figuricama, markacijama na podu, otvoreni za nove perspektive i konkretne uvide u nesporazume, sukobe i blokade.
Zahvaljujući podršci u ulozi konstelatora, posebnim tehnikama sistem se vodi prema željenom stanju ravnoteže uvažavajući sve njegove trenutne potencijale.
Procesom konstelacije osvještavamo ulogu u sistemu, vlastite svjesne ili nesvjesne izbore, usmjeravajući energiju ka rješenju.
Ovom iznimnom tehnikom za koju ne postoje konkretna objašnjenja, možemo riješiti i obraditi bilo koju životnu temu:

♥️ ODNOSI
📊 POSAO
🍀 ZDRAVLJE

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje niti iskustvo, a svaki sudionik će ulogom reprezentera dobiti iskustvo koje mu je trenutno važno za vlastiti razvoj i rast putem individualnih uvida u temama drugih osoba.

Sudjelovanje u ulogama reprezentera potpuno je besplatno. Zbog ograničenog broja sudionika molimo prijave na sonja@1moment.hr najkasnije do 24.4.22.

Kada? 27.04.2022. u 18 sati

Gdje? Zagreb, Vlaška ulica

Spremni ste za podršku kroz konstelacijski rad na vlastitoj temi i izazovu?

Javite se sa povjerenjem, jer sve je uvijek naš izbor!
Dobrodošli u svoj moment🦋

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.