MyMoment transformacijski program

Autorski program kreiran za vašu osobnu transformaciju iz područja života koje je trenutno najveći izazov.

Svi imamo moment promjene nakon kojeg ništa nije isto. To je trenutak početka putovanja sebi.

Kako bismo saznali tko smo, moramo spoznati tko sve nismo.

Odrastajući uslijed obiteljskih obrazaca i očekivanja, često se izgubimo i zalutamo u tuđe priče.

Kako znati da je došao trenutak promjene ili želje za njom?

Iako često naizgled sve izgleda posloženo, u sebi imamo osjećaj nedostatnosti. Pojavljuju se znakovi po putu oko nas koje ne prepoznajemo i ignoriramo misleći – proći će, mogu ja kao do sada, bit će bolje ako,…

Poznato?

I shvatimo da trebamo podršku, pomoć, ne usudimo se sami, čitamo knjige, upijamo videa, pohađamo seanse,…

A to sve je tek početak. Predivan početak.

Tuđi savjeti ma koliko životni i dobronamjerno mudri bili, ipak ostaju tuđi.

Nama treba povratak sebi kojeg možemo iskusiti samo mi kroz transformaciju, namjeru i želju izlaska iz čahure “sigurnosti” spremni za let.

Spremni za nove perspektive, iskreni prema sebi, suočavamo se sa vlastitim ograničenjima koja nam često uopće ne pripadaju.

Poticaj na korak promjene različita su životna iskušenja – obiteljski izazovi (razvodi, nove veze), početak ili preokret u karijeri, bolesti… nakon kojih ništa nije isto. Mi nismo isti.

Iz životnih izazova izlazimo drugačiji, mudriji, jači, a ako lekcije života nismo savladali, slijedi popravni baš kao u školi gdje ne možemo u 5. razred ako ne naučimo gradivo 4. Logično?

Moramo li se “izgubiti” kako bismo se “pronašli”?

Većina često odustene od promjene nemajući dovoljno vjere i strpljenja, tražeći instant rješenja kojih nema.

Svi smo jedinstveni i trebamo pronaći svoju formulu uspjeha, jer kada bi promjena bila lagana i brza, ne bi nosila rast i transformaciju. I za dijamantima treba kopati, zar ne?

Zašto ne razmišljati o sebi kao o neotkrivenom rudniku blaga?

Otkrivanje vlastitog blaga ogleda se u bliskosti sa sobom, ispunjenosti, suradnji uma, srca i tijela, miru i osjećaju vrijednosti.

Nakon integracije zaboravljenih dijelova, otkrivamo novi svijet – isti kao i jučer, a potpuno drugačiji.

Jer kada se mi mijenjamo, mijenja se sve oko nas. A sve je uvijek na kraju naš izbor.

Sada. Ovdje. Uvijek.

Svaki događaj i moment ima mjesto savršeno uklopljeno u sliku života i nove perspektive.

Ako ste ovdje, vjerojatno je ovo vaš trenutak u kojem dosadašnji način funkcioniranja nije ono što želite neovisno radi li se o zdravlju, obitelji, karijeri ili vama kao osobi.

Svi se pitamo od kuda krenuti kada stari način ne daje očekivane rezultate?

Kako bismo dobili odgovore i pokrenuli promjene, pozivam vas da zaronite u posebno kreiran programa najnovijih transformacijskih učenja podijeljenih u 3 modula.

Ovo je izbor metoda i učenja osobnog transformacijskog putovanja dugog 20 godina, a vi birate područje koje vam je trenutno najvažnije.

Kroz program MyMoment vodim vas naizgled malim, a opet velikim koracima, kako biste dobili odgovore na pitanja – tko ste i što zapravo želite.

Ovo putovanje vođeno je vašom zvijezdom vodiljom, kako bi utjelovilo ​​odluke, izbore i navike potrebne za postizanje vaših ciljeva i punog potencijala.

Vaši momenti dat će vam snagu i slobodu za stvaranje života prema pravilima koja zaslužujete i zbog kojih ste ovdje. Većina ljudi “žrtvuje” neka područja života zbog karijere, zdravlja, odnosa, ne dopuštajući si gledati sebe kao cjelinu.

Prijavite se za novi ciklus programa.

Dobrodošli u svoj moment.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.