Holistička radionica sistemskih konstelacija

Dobrodošli ste na holističku radionicu sistemskih konstelacija 6.4.2022. od 18 sati, na temu kreiranja osobnog mira u vremenu izazova i nemira.

Metoda sistemskih konstelacija bazirana je na teoriji sistema unutar kojeg svaki dio ima svoju ulogu i mjesto.
Sve je međusobno povezano, utječe na sistem, njegovu ravnotežu i teži balansu i miru. Svuda oko nas i u nama su sistemi – mali i VELIKI – naše tijelo, primarna obitelj, poslovni timovi, prijatelji, organizacije, …
Radom sa sistemom čiji smo sastavni dio putem postavljanja teme ili pitanja na koje želimo odgovore, u definiranom prostoru diskrecije, postavljamo aktualne izazove kroz rad sa osobama ili figuricama, markacijama na podu, kako bismo dobili konkretne uvide u nesporazume, sukobe i blokade.
Zahvaljujući podršci voditelja-konstelatora, posebnim tehnikama sistem se vodi prema željenom stanju ravnoteže uvažavajući sve njegove trenutne potencijale.
Procesom konstelacije osvještavamo ulogu u sistemu, vlastite svjesne ili nesvjesne izbore, usmjeravajući energiju ka rješenju.
Ovom iznimnom tehnikom za koju ne postoje potpuna objašnjenja, možemo riješiti i obraditi bilo koju životnu temu:
♥️ ODNOSE
🗝 POSAO
🪞ZDRAVLJE

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje niti iskustvo, a svaki sudionik će ulogom reprezentera dobiti iskustvo koje mu je trenutno sada važno za vlastiti razvoj i rast putem individualnih uvida u temama drugih osoba.


Zbog ograničenog broja sudionika molimo prijave na sonja@1moment.hr.

Spremni ste za podršku kroz konstelacijsku rad na vlastitoj temi?
Javite se sa povjerenjem

🦋

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.