Baloni na nebu Baloni na nebu

Kontakt

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Svatko je kreator vlastitog života od prvog momenta.
Naše misli, riječi i djela kreiraju naš svijet, oblikujući naš identitet i povezujući nas. Mijenjajući sebe, mijenjamo svijet i vlastitu stvarnost.

PRAVILA PRIVATNOSTI

UVOD

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja prije daljnjeg korištenja internetske stranice 1moment.com, dalje u tekstu WEB STRANICA.
Uvjeti i pravila korištenja vrijede za WEB STRANICU i za sve pridružene stranice i servise koji joj pripadaju.
Korisnik je svaka osoba koja pristupa i/ili koristi usluge WEB STRANICE, što podrazumijeva neregistrirane korisnike, registrirane korisnike i poslovne subjekte koji se na osnovi ugovornog odnosa koriste uslugama WEB STRANICE.

Opće odredbe

Korištenjem WEB STRANICE smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Zadržavamo pravo promjena i dopuna uvjeta korištenja WEB STRANICE u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave.
Korisnik je dužan redovito čitati Uvjete i pravila korištenja te se smatra da je pristupanjem WEB STRANICAMA upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima njihova korištenja.

Autorsko pravo

Sadržaj na WEB STRANICAMA zaštićen je autorskim pravima. Svako neovlašteno kopiranje bilo kojeg dijela sadržaja WEB STRANICE predstavlja povredu Zakona o zaštiti autorskih prava te za sobom povlači pravne posljedice. Dokumenti, podatci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Korisnik koji smatra da je WEB STRANICA povrijedila njegova autorska prava ovlašten je takav sadržaj odmah prijaviti na adresu sonja@1moment.hr. Svaka takva prijava biti će odmah razmotrena i u slučaju utvrđivanja povrede, sporni sadržaj će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku.

Ograničenje odgovornosti

Korisnik koristi WEB STRANICE isključivo na svoju vlastitu dogovornost. Vlasnici WEB STRANICE će uložiti razuman napor kako bi se na WEB STRANICI našli točni i aktualni podaci, ali ne mogu biti odgovorni za njihovu točnost i potpunost, kao ni da se korištenje ove WEB STRANICE neće odvijati bez prekida. Vlasnici WEB STRANICE zadržavaju pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
WEB STRANICE mogu sadržavati poveznice na druge internetske stranice koje uređuju treće osobe, čiji sadržaj nije pod nadzorom vlasnika WEB STRANICE i ne preuzimamo nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja.
Izjave prikazane na povezanim stranicama nisu naše i izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na WEB STRANICI. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.
Za internetske stranice do kojih se dolazi putem hiperveza na WEB STRANICI i za njihov sadržaj odgovorni su isključivo vlasnici tih stranica, kao i za prodaju proizvoda koji se tamo nude te za rješavanje povezanih narudžbi.
Ovo odricanje od odgovornosti vrijedi za sve poveznice koje se prikazuju na WEB STRANICI te za sav sadržaj internetskih stranica na koje je korisnik usmjeren putem takvih poveznica.

Pravila privatnosti Slova i slike j.d.o.o. - 1moment

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), Slova i Slike j.d.o.o. - 1moment (u daljnjem tekstu: Firma) obvezuje se prikupljati osobne podatke (ime i prezime i adresa elektroničke pošte) korisnika svojih usluga samo uz dozvolu i u svrhu odgovaranja na upite, prijedloge te pružanja dodatnih informacija i ponuda vezanih uz upite.
U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz edukaciju, usluge konzultacija ili drugih usluga, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date.
Obvezujemo se da nećemo iznijeti ili dati osobne podatke trećoj stranci, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza, a tada treća strana postaje izvršitelj obrade. Kada koristimo izvršitelje obrade za obradu vaših osobnih podataka u naše ime, zahtijevamo da obrađuju vaše osobne podatke samo u skladu s našim uputama.
Vaše osobne podatke zadržavamo i čuvamo u obliku koji dopušta da vas identificiramo samo onoliko dugo koliko je neophodno za svrhe za koje se osobni podaci prikupljaju i legitimno obrađuju.
To podrazumijeva da ćemo vaše osobne podatke čuvati i obrađivati sve dok vam pružamo usluge i zadržati ih nakon toga onoliko dugo koliko je potrebno za rješavanje eventualnih sporova koji mogu nastati poslije ili onoliko dugo koliko zakon predviđa. Nakon toga izbrisat ćemo vaše osobne podatke ili ih anonimizirati tako da se više ne mogu koristiti za identifikaciju.
Svi podaci o klijentu strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici firme i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Naša Internet stranica koju posjećujete koristi Kolačiće, kako bi osigurala pravilan rad stranice i unaprijedila korisničko iskustvo. Kolačići su datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na vašem tvrdom disku, što našoj Internet stranici omogućava prepoznavanje vašeg računala prilikom slijedećeg posjeta stranice 1moment.hr.
Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su Kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.
Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice i boljeg korisničkog sustava. Ti kolačići mogu biti privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici ili stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta.
Kolačiće možete u bilo kojem trenu lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.
Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu Firme automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama, IP adresa i sl.) Firma ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.
Ukoliko ste dali izričitu privolu za primanje naših Newslettera, možemo vam poslati informacije o blogu, novostima i zanimljivostima iz područja osobnog razvoja i coachinga u obliku Newslettera.
Podatke koje ste nam dali kako biste se pretplatili na naš Newsletter, koristit ćemo samo za slanje Newslettera.
Ukoliko želite odustati od pretplate na Newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanje pretplate koja se nalazi u Newsletteru, te će se smatrati da ste povukli svoju privolu za primanje Newslettera.U slučaju otkazivanja pretplate, osobne podatke koje smo dobili od vas u tu svrhu, prestati ćemo obrađivati i pohranjivati.Obrada podataka za primanje Newslettera nužna je za potrebe naših legitimnih interesa. Ukoliko nam ne želite svoje osobne podatke i/ili privolu dostaviti, niste to obavezni učiniti.
Pravna osnova za primanje Newslettera je vaša privola (članak 6. stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka), te ćete isti primati ukoliko ste nam dali vašu izričitu privolu.
U skladu sa zakonskim odredbama imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazama podataka, te na ispravak, dopunu, ograničavanje obrade i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu, ograničavanje i brisanje osobnih podataka obavljamo na pismeni zahtjev upućen na email adresu sonja@1moment.hr.

EXECUTIVE COACH

Sonja Runkas, dipl.oec.

SKYPE

sonja.runkas9

Slova i Slike, Žitnjačka 13, 10000 Zagreb,
OIB: 95313197413

Copyrights © 2017 All Rights Reserved by Slova i Slike

Dizajn: Slova i Slike